fbpx

Kerst is een keuze

Verheug jij je ook zo op de kerstperiode en leef je ernaartoe? Of sla je kerst liever over omdat je er misschien tegenop ziet of omdat je van alles moet? De koning in het nieuwste kerstspel kiest er het liefst voor om kerst helemaal af te schaffen. Maar dat stuit op nogal wat weerstand. Met de belofte van een heuse Christmas Planner wordt besloten toch kerst te vieren. En hoe!

Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om van kerst een sprookjesachtig feest te maken. Een prachtig diner, het paleis omgetoverd in frozen stijl, een spetterend optreden. De Christmas Planner gaat alleen wel heel ver in het doordrijven van haar grootse plannen voor kerst.

Wil je getuige zijn van dit moderne kerstsprookje? Kom dan maandagavond 24 december naar de Regenboogkerk in Oegstgeest. Dit kerstpel brengt je echt in de stemming en is een mooi begin van de kerstdagen. Het begint om 19:00 uur, vanaf 18:30 uur zijn de deuren open. Wees wel op tijd want de ervaring leert dat de kerk snel vol zit. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdragen is welkom. Daar maken we volgend jaar graag weer een nieuwe kerstspel van.