WAT WE DOEN

CREATIVE EVENT MANAGEMENT

Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van event management en het ontwikkelen van creatieve concepten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

TOTAALOPLOSSING

Als full service evenementenbureau bieden wij je een totaalpakket op het gebied van entertainment en evenementen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar de beste oplossing voor jouw evenement.

ALTIJD MAATWERK

Ieder evenement is uniek en je wilt jouw gasten natuurlijk een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom leveren wij altijd een maatwerkoplossing waarbij jouw wensen, budget en doelstellingen centraal staan.

UNIEKE CONCEPTEN

Wij nemen het initiatief in de ontwikkeling van vernieuwende concepten en begeleiden je van concept tot realisatie. Aan de hand van jouw wensen en eisen bekijken wij alle mogelijkheden en creëren de ultieme ervaring voor je gasten.

WAAR WIJ JE GRAAG MEE HELPEN

Wij nemen het initiatief in de ontwikkeling van vernieuwende concepten en begeleiden je van concept tot realisatie. Aan de hand van jouw wensen en eisen bekijken wij alle mogelijkheden en creëren de ultieme ervaring voor je gasten.

THEATERPRODUCTIES

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van oude industriepanden, historische gebouwen, kerken en sporthallen tot theater om daar een voorstelling op locatie te spelen.

ZAKELIJKE EVENMENTEN

Wil jij een zakelijk event, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren waar mensen nog lang over napraten? Wij denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

FESTIVALS

Het organiseren van een festival, zowel groot als klein, is een aparte tak van sport. Wij helpen organisatoren bij het selecteren van de ideale leveranciers en artiesten.

Naast theaterproducties, festivals en zakelijke evenementen denken we natuurlijk ook graag met je mee over andere soorten evenementen zoals een bruiloft, seminar of jubileum. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Je kunt bij ons terecht voor het meedenken gedurende de conceptvorming, de begroting, de promotie, het projectmanagement en de uitvoering van jouw evenement. Wij structureren alle activiteiten en zorgen voor een optimale beleving en maximaal rendement.

CONCEPT

BEGROTING

PROMOTIE

MANAGEMENT

UITVOERING

DREAMTIME EVENTS

Wij zijn een full-service event management bureau waar we met veel passie, enthousiasme en creativiteit het initiatief nemen in de ontwikkeling van jouw evenement en je begeleiden van concept tot realisatie.

CONTACT

Oude Rijnsburgerweg 10
2342 BC Oegstgeest
Zuid-Holland